Beogradski novogodišnji festival
 
 • Vreme održavanja: Od 16.decembra do 30.decembra 2017.
 • Mesto: Beograd , Sajam
 • Tip festivala: turistička manifestacija
 • Muzika: Da
 • Hrana: Da
 • Piće: Da
 • Website : http://sajam.co.rs/
 • 00

  dana


  00

  sati


  00

  minuta


  00

  sekundi


  Beogradski novogodišnji festival - Beograd  Novogodišnji vašar, manifestaciju zabave i dobre kupovine, Beogradski sajam tradicionalno organizuje na kraju svake godine, a ovogodišnji, 55. po redu, održaće se od 18. do 30. decembra pod novim imenom – Beogradski novogodišnji festival!

  Beogradski novogodišnji festival predstavlja uvod u novogodišnje praznično raspoloženje i veselje, koje je prošle godine posetilo više od 60.000 posetilaca. Ove godine se očekuje poseta od čak 200.000 ljudi, zbog novog koncepta SLOBODNOG ULAZA tokom svih dana trajanja sajma. Ova manifestacija, namenjena pre svega najmlađima, ove godine pruža sadržaj u kojem će moći da uživaju i stariji.

  Za hiljade posetilaca Beogradski novogodisnji festival predstavlja i mesto gde se pruža mogućnost kupovine najraznovrsnijih artikala robe široke potrošnje. Trgovci najavljuju značajnije popuste za artikle koji se najčešće kupuju pred božićne i novogodišnje praznike: novogodišnji pokloni, dekoracija i ukrasi za jelke, suveniri, nakit, bižuterija, igračke, knjige, pirotehnika, kao i kozmetika, odevni predmeti, obuća, koža, krzno, tekstil, slatkiši. Deo zatvorenog i otvorenog prostora namenjen je restoranima i kafićima, a na otvorenom prostoru smeštene su i tezge sa konditorskim proizvodima, šećernom penom, ušećerenim voćem, krofnicama, ukrasima za jelku, raznobojnim helijumskim balonima.

  Dan otvaranja biće obeležen vatrometom ispred hale 2, a tom prilikom publika će biti poslužena kuvanim vinom i vrućom rakijom. Najmoderniji objekti za zabavu, namenjeni su deci i omladini, ali i starijima za gledanje i uživanje u uzbudljivim vožnjama punih adrenalina. Od 37 objekata 15 je namenjeno najmlađima. Ove godine se očekuje poseta od čak 200.000 ljudi, zbog novog koncepta SLOBODNOG ULAZA tokom svih dana trajanja sajma.