Belgrade Beer Fest - Beograd
 
 • Vreme održavanja: Od 15.avgusta do 19.avgusta 2018.
 • Mesto: Beograd , Ušće
 • Tip festivala: turistička manifestacija
 • Muzika: Da
 • Hrana: Ne
 • Piće: Da
 • Website : http://www.belgradebeerfest.com/
 • 00

  dana


  00

  sati


  00

  minuta


  00

  sekundi


  Belgrade Beer Fest - Beograd  Belgrade Beer Fest je festival koji promoviše druženje, pozitivnu energiju i kosmopolitski duhBeograda i sjajnu zabavu. Pre svega, ovaj događaj je jedan od zaštitnih znakova Beograda, koji svetu šalje pozitivnu sliku o Beogradu i beograđanima.

  Festival promoviše kulturu i nasleđe Balkana. Preko 7,2 miliona zadovoljnih posetilaca iz svih krajeva sveta najbolji su dokaz da je 4 krajeva sveta najbolji su dokaz da je Festival na pravom putu.Pored uloge koju ima u rebrendiranju i repozicioniranju Srbije na svetskoj mapi, ovaj Festival promoviše druženje, okupljanje, ostvarivanje novih prijateljstava i poslovnih kontakata. Svake godine Festival je idealna marketinška i prodajna platforma na kojoj pivare i druge kompanije prezentuju svoje proizvode i usluge posetiocima različitog ekonomskog, starosnog i socijalnog statusa.Festivalska opuštena i vesela atmosfera je slika koju će posetioci poneti kući uživajući u muzici i društveno odgovornoj zabavi.

  Festival je dobio mnogobrojna priznanja. Među njima je preporuka britanskog lista "The Independent", koji je Belgrade Beer Fest™ 2005. godine uvrstio među 20 svetskih događaja koje bi obavezno trebalo posetiti. Profesor Dennis Wilcox, u svojoj knjizi "PR Strategies and Tactics" koja se koristi na preko 350 univerziteta širom planete, naveo je Belgrade Beer Fest™ kao pozitivan primer marketinga i PR kampanje. Povodom velike društvene kampanje "Biram da recikliram", čiji su ciljevi bili da se ojača ekološka svest građana i kupe reciklažni kontejneri za beogradske škole, Festival je od marketinškog časopisa "Taboo" dobio 2009. godine nagradu za marketinški događaj godine.

  Belgrade Beer Fest™ se zahvaljujući svemu ovome etablirao kao jedan od najznačajnijih segmenata turističke ponude Srbije, te kao brend koji radi na promovisanju zemlje i jačanju njenog imidža.

  beerfest